Jaume A. Mirallas

Jaume Anton Mirallas Sariola (Barcelona, 1957)

Llicenciat en Educació Física per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Barcelona) i Entrenador Nacional de Judo. Tècnic del Departament de Preparació Física en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

A més, imparteix cursos de titulació en diferents Federacions Esportives Espanyoles i de Formació en Ciències Aplicades a l’Esport per a entrenadors dels països de l’Àrea Centreamericana i del Carib, sota els auspicis de Solidaritat Olímpica (Departament del Comitè Olímpic Internacional) i amb el suport dels Comitès Olímpics Nacionals.

Durant set anys ha estat responsable de la planificació i preparador físic de l’equip de judo del CAR. També ha impartit cursos internacionals de judo en El Salvador, Guatemala, Costa Rica, Perú, sota els auspicis de Solidaritat Olímpica i amb el suport de la Federació Internacional de Judo.

Entre les seves publicacions destaquen els llibres: “Bases didácticas del judo” (1995), “Introducción a la pedagogía del judo infantil” (1995) i “El movimiento deportivo. Teoría general” (2007).

Últimes publicacions