Centre d’Alt Rendiment Esportiu. (CAR) de Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Sportcat. Especialistes en medicina esportiva. El projecte Sportcat és innovador en l’àmbit de la medicina esportiva i de l’esport en general. Un servei ubicat dins el centre mèdic CESMAR a Llagostera.

ARC. Alt rendiment català. El Pla ARC (Alt Rendiment Català) posa a disposició de les Federacions, entrenadors i esportistes els mitjans necessaris per tal de projectar l’esport català internacionalment i vetllar per la formació integral dels esportistes. Aquest web pretén ser una eina de consulta i treball per a totes les persones incloses dins d’aquest Pla: Federacions, esportistes, entrenadors, clubs, centres, etc.

ADO. Asociación Deportes Olímpicos. ADO proporciona a cada uno de los deportistas seleccionados en los diversos deportes olímpicos una beca, que se traduce en una ayuda económica mensual de diferente cuantía, basada en los resultados obtenidos.

Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. El Museu Olímpic i de l’Esport, gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica, és una finestra oberta a l’univers esportiu. Un viatge de llarg recorregut per conèixer a fons l’esport, que és la materialització d’un llenguatge universal sense fronteres. L’esport com a eina d’integració social serà un viatge que no oblidareu.

Mundoentrenador. Mundoentrenador es un equipo de profesionales del mundo del deporte y la tecnología exclusivamente dedicados a la búsqueda y creación de soluciones de vanguardia para los entrenadores y entidades de todo el mundo del deporte.

Lecturas, Educación Física y Deportes. Revista Digital. EFDeportes.com. Documentación on line sobre cualquier tema referido a la educación física, deportes, actividades físicas de aventura en la naturaleza, tiempo libre, recreación, entrenamiento deportivo, ciencias aplicadas, actividades físicas con discapacitados, etc. ISSN 1514-3465.

APUNTS. Educació física i esports. És una revista de caràcter científic (en català i castellà), que només accepta articles originals que en la seva gran majoria procedeixen d’una investigació científica. Des de la seva aparició el 1985, la nostra publicació està clarament orientada cap a la innovació en l’àrea de les Ciències de la activitat física i l’esport.

APUNTS. Medicina de l’esport. Revista de subscripció gratuïta on line de medicina de l’esport, òrgan d’expressió catalana de la societat de medicina de l’esport. Consell Català de l’Esport. Generalitat de Catalunya. ISSN 1886-6581.

Entrenamiento deportivo Barcelona (EEB). Servicios especializados de entrenamiento deportivo (català, castellano, english) destinados a cualquier persona que quiera conseguir una meta deportiva. Desde un deportista de élite totalmente profesional, que se prepara para unos Juegos Olímpicos, hasta un deportista aficionado, que desea finalizar una carrera popular. Todos los profesionales, que participan en este proyecto de Entrenamiento Deportivo Barcelona (EEB), poseen una amplia formación y experiencia en ámbitos muy seleccionados de las ciencias del entrenamiento deportivo.

Biblioteca Leonardina. Archivio digitale per la consultazione di manoscritti rinascimentali di storia della tecnica e della scienza. Iscriviti alla e-Leo Biblioteca Leonardiana per accedere al sito. ©Comune di Vinci (FI).

xe.com Universal Currency Converter®. xe.com conversor universal de divisas®.