Jaume A. Mirallas

Jaume Anton Mirallas Sariola (Barcelona, 1957)

Llicenciat en Educació Física per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Barcelona) i Entrenador Nacional de Judo. Tècnic del Departament de Preparació Física en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

A més, imparteix cursos de titulació en diferents Federacions Esportives Espanyoles i de Formació en Ciències Aplicades a l’Esport per a entrenadors dels països de l’Àrea Centreamericana i del Carib, sota els auspicis de Solidaritat Olímpica (Departament del Comitè Olímpic Internacional) i amb el suport dels Comitès Olímpics Nacionals.

Durant set anys ha estat responsable de la planificació i preparador físic de l’equip de judo del CAR. També ha impartit cursos internacionals de judo en El Salvador, Guatemala, Costa Rica, Perú, sota els auspicis de Solidaritat Olímpica i amb el suport de la Federació Internacional de Judo.

Entre les seves publicacions destaquen els llibres: “Bases didácticas del judo” (1995), “Introducción a la pedagogía del judo infantil” (1995) i “El movimiento deportivo. Teoría general” (2007).

Últimes publicacions

The deoxygenation and the blood volume signals in the flexor carpi ulnaris and radialis muscles obtained during the execution of the Mirallas’s test of Judo to Judo athletes (1996)

                       Verdaguer, J. & Mirallas, J. A. (1996). Deoxygenation and the blood volume signals in the flexor carpi ulnaris and radialis muscles obtained during the execution of the Mirallas's test of judo athletes. Photon Propagation in Tissues II. David A....

read more